Poštovné zdarma pri objednávkach od 39 €

Známa anglická značka Bluebeards Revenge už roky vyrába rôzne výrobky určené na to, aby bola tvoja brada nielen pekná, ale aj zdravá a na dotyk príjemná. K tomuto dopomáha aj jej klasický produkt, olej na bradu Classic Blend, ktorý kombinuje vyváženú zmes všetkých ingrediencií do olejčeka, ktorý sa ľahko používa a pomôže ti v starostlivosti o tvoju bradu. Má však aj svojho mierne exotického brata s názvom Cuban Blend.

Mužnosť vs. exotika


Klasická zmes je charakteristická špecifickou maskulínnou vôňou, ktorá vyhovie skôr mužom orientovaným na tradície. Kubánsky súrodenec túto vôňu obohacuje o jemnú zmes, ktorá akoby práve vypadla z Karibiku. Kokos, citrus a iné karibské vône vytvárajú veľmi príjemné spojenie a ak máš rád letné dovolenky v exotických rajoch, toto bude tvoj obľúbenec.

Lesku netreba veľa


Niektoré oleje na bradu sú jednoducho príliš mastné a v tomto prípade nikdy nezabudni na všeobecné „všetkého veľa škodí“. Jemný lesk na špičkách chlpov je fajn, ale ak máš mať celú bradu mastnú... len si spomeň na lesklé obleky. Kto to už len kupuje? Na olejoch Bluebeards Revenge je dobré, že bradu nezanechávajú príliš lesklú, čo jej dodá zdravý look.

Oba olejčeky sú ideálnymi aj v oblasti jemnosti. Tvoju bradu akurát zjemnia, aby sa s ňou dalo ďalej pracovať. Túto ich vlastnosť využiješ najmä v zimných mesiacoch, kedy je brada celkovo menej poddajná.

Verdikt je jasný


Ak si na konci tejto recenzie čakal, že tu nájdeš rozuzlenie a jednoznačné odporučenie, ktorý olej na bradu si vybrať, musíme ťa sklamať. Rozdiel v týchto dvoch kúskoch je najmä vo vôni, preto ti odporúčame, aby si siahol po oboch naraz, prípadne ich jednoducho vyskúšal postupne a sám si nájdeš svojho obľúbenca. Ktorý sa stane tým tvojím, klasik alebo Karibčan?